WORD OOK
VRIEND!
  • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Passagiers en chauffeurs touringcar

Samen op stap!

Alle passagiers waaronder de leerlingen van de basisschool als van clubs, bonden, stichtingen en verenigingen uit Velsen-Noord worden aan boord hartelijk welkom geheten door ervaren ‘oud’ beroepschauffeurs. Alle passagiers kunnen gratis, of tegen zeer lage tarieven, gebruik maken van de touringcar.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste chauffeurs. In onze vrije tijd zetten wij ons vrijwillig in om de inwoners van Velsen-Noord veilig naar hun bestemming te brengen. De touringcar is volledig in gebruik en daar zijn wij trots op. “We doen ons werk met heel veel plezier!”

Bij de openbare ritten zorgen wij in samenwerking met wijkcentrum de Mel-Watervliet, voor vriendelijke gastvrouwen of –heren; zij zorgen samen met de buschauffeur voor een gezellige goed georganiseerde rit.

Op stap!

De touringcar heeft het o.a. mogelijk gemaakt dat de leerlingen van de basisschool elk jaar weer op schoolkamp kunnen en vervoerd  worden voor educatieve uitstapjes naar Avifauna, lekker eens naar een regionale speeltuin en naar Tata Steel om de jaarlijkse remproef van een locomotief te bewonderen.

Op zoek…

Vrienden van Velsen Noord is op zoek naar ervaren, vrijwillige buschauffeurs voor de Vriendenbus. Voor meer informatie neemt u dan contact op met Leo Aardenburg: 06-51222766 of Jan Brussel: 06-22003883.

onze chauffeurs