• Passagiers & Chauffeurs

  Samen op stap!

  Alle passagiers waaronder de leerlingen van de basisschool als leden van clubs, stichtingen en verenigingen uit Velsen-Noord worden aan boord hartelijk welkom geheten door ervaren ‘oud’ beroepschauffeurs. Alle passagiers kunnen gratis, of tegen zeer lage tarieven, gebruik maken van onze Vriendenbus.

  Ons team

  Ons team bestaat uit enthousiaste chauffeurs. In onze vrije tijd zetten wij ons vrijwillig in om de inwoners van Velsen-Noord veilig naar hun bestemming te brengen. Onze Vriendenbus is volledig in gebruik en daar zijn wij trots op. “We doen ons werk met heel veel plezier!”

  Bij de openbare ritten zorgen wij in samenwerking met wijkcentrum de Stek, voor vriendelijke gastvrouwen of –heren; zij zorgen samen met de buschauffeur voor een gezellige goed georganiseerde rit.

  Op stap!

  Onze Vriendenbus heeft het o.a. mogelijk gemaakt dat de leerlingen van de basisschool elk jaar weer op schoolkamp kunnen, educatieve uitstapjes kunnen doen, op schoolreisjes kunnen en naar TATA Steel om de jaarlijkse remproef van een locomotief te bewonderen.

  Op zoek…

  Stichting Vrienden van Velsen-Noord is op zoek naar ervaren, vrijwillige buschauffeurs om ons team te versterken. Bent u geïnteresseerd of lijkt u leuk maar wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via: info@vriendenvanvelsenoord.nl